You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Lucoled - Modules Sidelighting

Afbeelding EL10

EL10

Lucoled Sidelighting EL10 modules bieden een hoogwaardige en efficiënte oplossing voor enkelzijdige borden met een diepte van 70-200 mm en dubbelzijdige borden met een diepte van 80-400 mm, max. 1000 mm breed.

Lucoled EL10 maakt gebruik van gepatenteerde lichtreflectietechnologie voor het gelijkmatig verlichten van enkel en dubbelzijdige kleine lichtbakken en borden.

Afbeelding EL31

EL31

Lucoled Sidelighting EL31 modules biedt een hoogwaardige en efficiënte oplossing voor enkelzijdige lichtbakken met een diepte van 50-100 mm en dubbelzijdige lichtbakken met een diepte van 100-150 mm, 1000 mm breed.

Door gebruik te maken van de nieuwste Top-Tier LED-technologie en hoogwaardige optiek, biedt de Lucoled Sidelighting-serie toonaangevende efficiëntie en dekking. Dit vermindert niet alleen het aantal modules dat nodig is voor een toepassing, maar ook het totale stroomverbruik.

Afbeelding EL37

EL37

Lucoled Sidelighting EL37 modules bieden een hoogwaardige en efficiënte oplossing voor enkelzijdige lichtbakken met een diepte van 100-120 mm en dubbelzijdige lichtbakken met een diepte van 125-180 mm, max. 3000 mm breed.

Lucoled EL37 maakt gebruik van gepatenteerde lichtreflectietechnologie om enkelzijdige en dubbelzijdige grootformaat lichtbakken gelijkmatig te verlichten. De in licentie gegeven technologie is gebaseerd op het feit dat het gezicht wordt verlicht door meer dan 70% indirect, intern reflecterend, licht dat wordt doorgelaten door lenzen met een smalle bundel. De modules zijn aan de zijkanten van de doos gemonteerd en richten een lichtstraal naar de andere kant.