You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Lucoled - Modules Backlighting

De Premium-serie (PR & PV) biedt de meest efficiënte oplossing voor ondiepe doosletters en verlichte lichtbakken. Het aantal benodigde modules verminderen door de technologie van Lucolens.

De Economy-serie (EC) biedt de meest kosteneffectieve oplossing voor doosletters en verlichte lichtbakken.

Lucoled modules backlighting PV serie

PV serie

De Lucoled Premium Value serie biedt met behulp van de nieuwste zeer efficiënte LED-technologie en hoogwaardige optiek toonaangevende efficiëntie en dekking. Dit vermindert niet alleen het aantal benodigde modules voor een toepassing, maar ook het totale stroomverbruik verbruik, waardoor de totale eigendomskosten van een project dalen. De serie bevat 4 varianten:

  • Lucoled PV10 - geschikt voor lichtbakken en doosletters tussen 40 en 100 mm diep.

  • Lucoled PV20 - geschikt voor lichtbakken en doosletters tussen 60 en 100 mm diep.

  • Lucoled PV30 - geschikt voor lichtbakken en doosletters tussen 80 en 120 mm diep.

  • Lucoled PV40 - geschikt voor lichtbakken en doosletters tussen 80 en 140 mm diep.

Afbeelding EC21

EC21

Lucoled Eco EC21-modules bieden een hoogwaardige en efficiënte oplossing met achtergrondverlichting voor lichtbakken en doosletters tussen 60 en 180 mm diep.

Door gebruik te maken van de nieuwste Top-Tier LED-technologie en hoogwaardige optiek, biedt de Lucoled Eco-serie toonaangevende efficiëntie en dekking. Dit vermindert niet alleen het aantal modules dat nodig is voor een toepassing, maar ook het totale stroomverbruik.

Afbeelding EC31

EC31

Lucoled Eco EC31-modules bieden een hoogwaardige en efficiënte oplossing met achtergrondverlichting voor lichtbakken en doosletters tussen 60 en 180 mm diep.

Door gebruik te maken van de nieuwste Top-Tier LED-technologie en hoogwaardige optiek, biedt de Lucoled Eco-serie toonaangevende efficiëntie en dekking. Dit vermindert niet alleen het aantal modules dat nodig is voor een toepassing, maar ook het totale stroomverbruik.

Afbeelding PR20

PR20

Lucoled Plus PR20-modules bieden een hoogwaardige en efficiënte oplossing met achtergrondverlichting voor lichtbakken en doosletters tussen 40 en 200 mm diep.

Door gebruik te maken van de nieuwste Top-Tier LED-technologie en prismatische platte bundeloptiek, biedt de Lucoled Premium-serie toonaangevende efficiëntie en dekking. Dit vermindert niet alleen het aantal modules dat nodig is voor een toepassing, maar ook het totale stroomverbruik, waardoor de totale kosten van een project worden verlaagd.

Afbeelding PR40

PR40

Lucoled Premium PR40-modules bieden een efficiënte en hoogwaardige oplossing voor achtergrondverlichting voor lichtbakken en geprofileerde letters van 60 tot 200 mm diep.

Door gebruik te maken van de nieuwste toonaangevende LED-technologie en prismatische platte bundeloptiek, biedt de Lucoled Premium-serie toonaangevende efficiëntie en dekking. Dit vermindert niet alleen het aantal modules dat nodig is voor een toepassing, maar ook het totale stroomverbruik en de totale kosten van een project.

De Lucoled Premium-serie biedt een verlengde garantie van 2 jaar, waardoor het de optimale keuze is voor uw hoogwaardige projecten en kritieke installaties.