You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Lucoled - Flexible Tubing

LucoFLEX

Afbeedling Lucoflex

LucoFLEX is 's werelds eerste waardige alternatief voor neonverlichting en bewegwijzering. Met zijn extreme flexibiliteit en brede kleurenpalet biedt LucoFLEX neonartiesten en lichtontwerpers de creatieve vrijheid waarnaar ze op zoek zijn, terwijl ze toch een zeer efficiënte, betrouwbare, lange levensduur en onderhoudsvrije oplossing leveren.

LucoFLEX is perfect voor architecturale buiten- en binnenverlichtingstoepassingen omdat het hoogwaardig, puntvrij en homogeen licht levert, ideaal voor het markeren van de omtrekken en contouren van gebouwen, luifels, letters, borden en open doosletters.

Onze flexibele, IP68 beschermde siliconen extrusie is UV-stabiel, slagvast, vlamvertragend en heeft een hoge weerstand tegen chemicaliën en omgevingsinvloeden, en wordt daarom gedekt door onze 5 jaar garantie.

LucoFLEX Slim

Afbeelding LucoFLEX Slim

LucoFLEX SLIM is het meest flexibele vervangingsproduct voor neon dat momenteel beschikbaar is. Het kan worden opgevouwen met een zeer kleine kromtestraal, waardoor volledige artistieke vrijheid mogelijk is zoals bij traditionele neon.
Het product is gemaakt met de nieuwste extrusietechnologie van gegoten siliconen, UV- en weerbestendig en vergeelt niet.
LucoFLEX slim is een echt alternatief voor LED's met een laag verbruik, kleine neonreclames en kunstwerken, verkrijgbaar in 6 heldere en uniforme kleuren.

LucoFLEX SLIM Exreme Cuttable

LucoFLEX SLIM Exreme Cuttable

LucoFLEX SLIM Exreme Cuttable is knipbaar in enkele leds en is door zijn kleine grootte en mogelijkheid tot zijbuiging makkelijk om te modelleren. Tevens deze LEDs dimbaar, beschermd met IP67 siliconen en beschikbaar in verschillende kleuren. Het circuit van hoge kwaliteit zorgt voor stabiele en betrouwbare prestaties.

De toepassingen van deze LEDs gaan van landschapsverlichting tot het contouren van gebouwen, trappen, bruggen, binnenplaatsen, wegen, enzovoort.

LucoFLEX D

Afbeelding LucoFLEX D

De LucoFLEX D is 's werelds eerste levensvatbare alternatief voor neonverlichting en bewegwijzering. Met zijn extreme flexibiliteit en brede kleurenpalet geeft LucoFLEX neonkunstenaars en lichtontwerpers de creatieve vrijheid die ze zoeken, terwijl het een zeer efficiënte, betrouwbare, langdurige en onderhoudsvrije oplossing biedt.

LucoFLEX D is perfect voor architecturale buitenverlichtingstoepassingen omdat het licht van hoge kwaliteit levert zonder heldere vlekken en homogeen is, ideaal voor het markeren van perimeters en contouren van gebouwen, luifels, letters, borden en letters profielen met niet-geïsoleerde voorkant.

Onze flexibele geëxtrudeerde siliconen met IP68-classificatie, zijn UV-stabiel, slagvast, vlamvertragend en hebben een hoge weerstand tegen chemicaliën en externe invloeden, en worden daarom gedekt door onze garantie van 5 jaar.

LucoFLEX RGB Side Bend

Afbeelding LudoFLEX RGB Side Band

LucoFLEX RGB SB biedt een hoogwaardige, veranderlijke, flexibele oplossing voor contourverlichting, koofverlichting en elke andere toepassing die een product met bijpassende kleur vereist.

LucoFLEX RGB TB is een flexibel RGB-product met laterale kromming. De LucoFLEX RGB is ontworpen voor gebruik buitenshuis, met behulp van gesoldeerde verbindingen en afgedichte siliconen eindkappen. Het zorgt voor een onberispelijk en lichtgevend effect. Ook overdag zichtbaar. De Lucoflex RGB SB kan worden gebruikt voor buitenshuis, kleurwisselend, neon-achtige bewegwijzering of accentverlichting.

De LucoFLEX RGB kan worden bestuurd door alle besturingssystemen die op de markt verkrijgbaar zijn, waardoor u maximale flexibiliteit biedt voor uw projecten.

LucoFLEX RGB Top Bend

Afbeelding LucoFLEX RGB Top Bend

LucoFLEX RGB TB biedt een hoogwaardige, veranderlijke, flexibele oplossing voor contourverlichting, koofverlichting en elke andere toepassing die een product met bijpassende kleur vereist.

De LucoFLEX RGB-TB is een flexibel RGB-product met superieure kromming. De LucoFLEX RGB is ontworpen voor gebruik buitenshuis, met behulp van gesoldeerde verbindingen en afgedichte siliconen eindkappen. Het zorgt voor een onberispelijk en lichtgevend effect. Ook overdag zichtbaar. Lucoflex RGB TB kan worden gebruikt voor buiten, kleurwisselingen, gebouwcontouren of accentverlichting

De LucoFLEX RGB kan worden aangestuurd door alle besturingssystemen die op de markt verkrijgbaar zijn en biedt zo maximale flexibiliteit voor uw projecten.

LucoFLEX DC Dot Controllable

Afbeelding LucoFLEX DC Dot Controllable

Lucoflex RGB Dot Controllable kan worden gebruikt om dynamische lichteffecten te creëren in winkel- en entertainmentomgevingen.

Te bedienen via een gratis app. Er kunnen meer dan 200 verschillende voorgeprogrammeerde effecten worden geselecteerd en er is zelfs een optie om verbinding te maken met een geluidsbron om de beat het effect te laten regelen.