You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Industriële leidingsystemen

thyssenkrupp Plastics Belgium levert diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen. Onze meet & regelsystemen maken het mogelijk om uw processen te bewaken en indien nodig aan te sturen.

De materiaal keuze van de toegepaste kunststof is afhankelijk van de chemische belasting, brandveiligheid (PVC is soms minder wenselijk i.v.m. extreme rook/gas ontwikkeling), binnen of buiten opstelling, temperatuur en volume bereik en uiteraard de voorkeur van de opdrachtgever.

Graag denken wij met u mee en brengen een advies uit welk type kunststof afzuiging afzuigkanaal voor u het meest gunstig is. Graag ontvangen wij bij uw aanvraag een schets of tekening met foto's van de afzuiging en een overzicht van de chemische en thermische belasting.