You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Car Wrapping

Car wrap folie of inpakfolie is geschikt voor lange termijn mobiele visuele communicatie op auto's, vrachtwagens, boten, trams, treinen enz.

Car wrap folie is makkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Car wrap folie beschermt je originele lak ook tegen krassen, kleine beschadigingen en verkleuring.

Car Wrapping - 4 hoofdgroepen:

PREMIUM - CAST : JT 10700 WG-BF-XR (Extreme Repositionability)

Afbeelding Car Wrapping

JT 10700 WG-BFG-XR - deze film heeft een perfect uitgebalanceerde kleeflaag voor een extreme herpositioneerbaarheid en een snel & verbluffend resultaat, zelfs op de diepste golvingen. Het nieuwe materiaal geeft je ook een buitengewoon gladde afwerking, voor een stop-and-look glans, verfachtig effect. De ultieme wikkelervaring!

PREMIUM - CAST : JT 10700 WG-BFG

Afbeelding Car Wrapping

JT 10700 WG-BFG is speciaal ontworpen voor de lange termijn toepassingen op platte, gebogen, geklonken en gestempelde oppervlakken.... en zorgt voor de gehele of gedeeltelijke bedekking van het voertuig, scheepsrompen, ...

De uitstekende MACtac® cohesielijm zorgt voor een perfecte dimensionele stabiliteit en een uitstekende weerstand van uw printfolies in de tijd.

De JT 10700 WG-BFG casting-serie is vooral geschikt voor extreme trimensionele oppervlakken (convex, concave, gestempeld en geklonken).

Intermediate - Conformable Films - JT 5500 Series

Imagin JT 5500-serie zijn speciaal ontworpen voor de lange termijn toepassingen op platte, gebogen, geklonken oppervlakken .... en zorgt voor de gehele of gedeeltelijke bedekking van het voertuig, scheepsrompen, ...

De uitstekende MACtac® cohesie lijm zorgt voor een optimale dimensionele stabiliteit en een uitstekende weerstand van de printfolie gedurende een bepaalde periode.

De printfolie JT 5529 PM heeft een beschermende Mercury (PM) coating voor een optimale bedrukbaarheid met eco-solvent inkten.

De JT 5529 B-Free-versies zijn uitgerust met een micro-gestructureerde lijmtechnologie die is ontwikkeld door de firma Mactac® die een onberispelijke plaarsing en een perfecte pasvorm voor uw visuele op 3D-oppervlakken mogelijk maakt. De micro-kanaalstructuur in de lijm is zo fijn dat het onzichtbaar is en voor een perfect glad oppervlak zorgt .

Hieronder kan u de technische fiches van de verschillende types downloaden.

 • JT 5529 P

  Highly conformable wit glanzende folie met grijze lijmlaag

 • JT 5529 PM

  Highly conformable wit glanzende folie met grijze lijmlaag (Coated Paper)

 • JT 5529 B-Free

  Highly conformable wit glanzende folie met grijze lijmlaag

 • JT 5599 P

  Highly conformable helder glanzende folie met heldere lijmlaag

BUDGET (flat applications) - JT 5829 SPB

JT 5829 SPB - Monomere glanzende folie met zwarte lijmlaag - semi permanent

De printfolie JT 5829 SPB is speciaal ontworpen voor promotionele toepassingen voor korte termijn binnen of buiten (tot 3 jaar): bijv. standenbouw, POS, banners, billboards, car wrapping, ramen en etalages ... ..