You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Malinas panorama

Malinas

thyssenkrupp Plastics Belgium leverde STACbond® voor winkelpark Malinas

28 oktober opent Malinas: een openlucht winkelpark gelegen langs de E19, ter hoogte van het op- en afrittencomplex Mechelen-Noord.

De firma Neon Design uit Ternat heeft voor dit prachtproject gekozen om met ons samen te werken voor het plaatmateriaal voor de luifel. Zo hebben wij 5000 m² Aluminium Composite Platen (ACP) van STACbond® mogen leveren, die door Neon Design gefreesd en omgevormd werden tot cassetten, waarbij zij ook de plaatsing hebben verzorgd.

Wij zijn als Mechelse onderneming fier dat we via deze samenwerking deel hebben kunnen uitmaken van dit project in onze eigen achtertuin!

De redenen waarom voor STACbond® FR werd gekozen? "Die liggen voor de hand" , aldus David Beeckman, CEO van Neon Design:

“Door te kiezen voor materiaal van een Europese fabrikant, werd de ecologische voetafdruk beperkt. Bovendien zijn de platen licht, hebben ze een brandwerende kern die geschikt is voor de architecturale bouw, en de kwaliteit van de platen biedt ons ook de nodige 10 jaar productgarantie.”

David Beeckman, CEO van Neon Design

Het grootse project in Mechelen zal 19 winkels en één horecazaak huisvesten. Zo zal ‘Maneblusser City’, een conceptcafé rond het Mechelse stadsbier ‘Maneblusser’, de trots van Mechelen verdedigen. Naast dit eet-en drinkmoment huisvest het winkelpark nog verschillende interieurwinkels, kledingwinkels en warenhuizen.

Wil je de verwezenlijking met STACbond® in levenden lijve komen bezichtigen? Dat kan, want Malinas zorgt voor 900 parkeerplaatsen, een fietsverbinding langs de Dijle, 400 fietsenstallingen én 18 elektrische oplaadpalen. En als je dan toch in de buurt bent, spring dan gerust ook eens bij ons binnen!

Bekijk hier hoe Malinas er afgewerkt zal uitzien: