Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Trespa Toplab

TRESPA® TOPLAB® PLUS - Interieur

Chemicaliënbestendig, hygiënisch, duurzaam, reinigbaar


TRESPA® Toplab PLUS voldoet aan de strenge eisen voor laboratoria.

TRESPA® TopLab PLUS is een vlakke plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met op hout gebaseerde vezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur.

De platen zijn poriënvrij en bestand tegen agressieve chemicaliën.

TRESPA® TOPLAB® PLUS - uiterst chemicalënbestendig

TRESPA® TOPLAB® PLUS is het perfecte oppervlak voor hoogwaardige werkbladen met inherente bacteriewerende eigenschappen en is in hoge mate bestand tegen allerlei aggressieve chemicaliën.

TRESPA® TOPLAB® PLUS - onderhoudsarm

Op het gesloten oppervlak van TRESPA® TOPLAB® PLUS kan vuil zich vrijwel niet vastzetten, waardoor het oppervlak glad blijft en gemakkelijk te reinigen is. 

TRESPA® TOPLAB® PLUS - ontwerpflexibiliteit

TRESPA® TOPLAB® PLUS wordt aangeboden in een breed assortiment klassieke, moderne en trendbepalende kleuren en is leverbaar in verschillende dikten en formaten. De platen hebben een homogene kern en kunnen op dezelkde manier als hardhout bewerkt worden.

TRESPA® TOPLAB® PLUS - 10 jaar garantie

Door de unieke eigenschappen gaan TRESPA® TOPLAB® PLUS platen zeer lang mee. Daarom biedt TRESPA® een garantie van 10 jaar, onder specifieke voorwaarden, aan deze productlijn.

Enkele voorbeelden

TRESPA® Toplab® Plus

Afbeelding Trespa Toplab Plus
Afbeelding Trespa Toplab Plus
Afbeelding Trespa Toplab Plus
Afbeelding Trespa Toplab Plus
Afbeelding Trespa Toplab Plus

Wenst u stalen te ontvangen van TRESPA® Toplab® Plus? 

naar boven