Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Verseidag spandoeken

Verseidag spandoeken

Briljante oplossing voor de perfecte druk !

Gecoate PVC-spandoeken met uitstekende trekvastheid en bedrukbaarheid voor grootformaatdruk, voor al uw projecten in signalisatie, communicatie, decoratie, publiciteit,…

Uw voordelen op een rij:

  • Duitse TOPkwalitiet
  • Per rol verkrijgbaar;
  • Textiel op aanvraag;
  • SEEMEE® IV : backlit met 4-lagige coating voor high-end licht-
    reclametoepassingen.Hieronder een overzicht van het seemee®-gamma:

seemee® Frontlit

seemee® Frontlit, une bannière pour une image optimaleseemee® Frontlit, het spandoek met een homogeen oppervlakte voor een optimaal beeld en gemakkelijke verwerkbaarheid bij plaatsing. Voor het buitengebruik van een dubbelzijdige coating. .

seemee® Backlit

seemee Backlt, spandoek voor lichtbakkenseemee® Backlit: het ideale spandoek als  toepassing voor lichtbakken met de hoogste normen aan de productietechnologie daar onregelmatigheden onmiddellijk opvallen zodra verlicht.

seemee® Blockout

seemee Blockout, spandoek 100% bedrukbaarseemee® Blockout : Door de speciale deklaag is het seemee® Blockout spandoek 100 % ondoorzichtig en dubbelzijdig bedrukbaar.

seemee® Mesh

seemee Mesh, spandoek voor grote gevelreclameseemee® Mesh: Het spandoek voor de grote gevelreclame, met luchtdoorlaat (Airflowfactor) en gering gewicht en tegelijkertijd hoog detail van het beeld.

Vragen over de Verseidag-spandoeken?

naar boven