Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Reflective and Fluorescent films
Reflective and Fluorescent films
Reflective and Fluorescent films

Reflective & Fluorescent Films

In het gamma Reflective films van MACtac® vindt u heldere kleuren terug, die perfect bruikbaar zijn voor opvallende promotiestunts, wegsignalistie, verkeersveiligheid. Deze films hebben een uitstekende kleefkracht en zijn maatvast.

De Fluorescent fims van MACtac® bieden een gamma van zeer opvallende fluorescerende kleuren die ideaal zijn voor een tijdelijke promotiestunt (bijv. de jaarlijkse solden).

MAClite 5700 - Reflective film (engineering grade)

Afbeelding MAClite 5700

MAClite 5700 - Een soepele retroreflecterende film (Engineering Grade) die een groothoekige weerkaatsing biedt van invallend licht en dag en nacht een uitstekende zichtbaarheid garandeert.

  • MAClite 5700 bestaat uit een laag microscopische glasparels met een hoogwaardige optische kwaliteit ingekapseld in een gekleurde film en met een gemetalliseerde rug die een spiegeloppervlak geeft voor weerkaatsing. Deze glasparels reageren als lenzen.Dankzij zijn soepelheid is de MAClite 5700 makkelijk te versnijden en te pellen en kan het product gebruikt worden op vlakke, gebogen en sterk gekromde oppervlakken en klinknagels.
  • MAClite 5700 is speciaal ontwikkeld voor probleemloos computersnijden en snel pellen. 
  • MAClite 5700 is een snijfolie ontworpen voor opvallende decoratie en identificatie 24 uur op 24.
  • MAClite 5700 is ontworpen voor reclamepanelen en fleetmarking, ook waar toepassing in inkepingen of op klinknagels kan vereist zijn.


Technische fiche MAClite 5700

MACal 8000 - Fluorescerend monomeer gekalendreerde vinyl

Afbeelding MACal 8000

MACal 8000, fluorescerende decoratieve vinylfilmen.

  • Een soepele fluorescerende gekalanderde PVC film voorzien van een semi-permanente acryllijm met een uitstekende dimensionele stabiliteit.
  • MACal 8000 is speciaal ontworpen voor probleemloos computersnijden en snel pellen, zelfs voor kleine letters en dunne lijnen. 
  • MACal 8000 is een fluorescerende snijfolie voor kortstondige promotiecampagnes. MACal 8000 kan gebruikt worden voor binnen- en buitentoepassingen (raamdecoraties, signs, standenbouw, ...)


Technische fiche MACal 8000

Kleurenkaarten:

MACal 8000
MAClite 5700

Vragen over de Reflective & Fluorescent films?

naar boven