Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Makrolon

MAKROLON®

Elk plaattype, in het assortiment van de MAKROLON® polycarbonaat platen, heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en is daardoor geschikt voor typische toepassingen zoals machinebeveiliging, verlichtingsarmaturen, reclameborden, lichtkoepels, transparante geluidsmuren, veiligheidsbeglazing, LED-verlichting enz.

Bayer Material Science fabrikant MAKROLON® kan ook op aanvraag enkele bijzondere varianten aanbieden, lees meer hierover in de MAKROLON®-Specials.

MAKROLON® massief GP

Afbeelding Makrolon GP platen

MAKROLON® GP-platen zijn geschikt als machinebeveiligingen,verlichtingsarmaturen, borden, muur- en deurscheidingen. De platen bieden bescherming tegen onopzettelijke breuk en moedwillige vernieling.

MAKROLON® massief UV

Afbeelding Makrolon massief UV

MAKROLON® UV-platen met UV-bescherming op beide kanten zijn ideaal om buiten te gebruiken: overdekte oversteekplaatsen voor voetgangers, bushaltes, tongewelven en lichtkoepels.

MAKROLON® massief UV Adlight LED

MAKROLON UV Adlight

Massieve polycarbonaatplaten van MAKROLON® UV Adlight zorgen ervoor dat uw merk straalt. Ze voldoen aan de vereisten van mordene lichtreclameprojecten op LED-basis.

MAKROKON® UV Adlight zorgt voor een gelijkmatige en volledige verlichting van lichtkasten, logo's, profielletters, reclamezuilen, displays.

MAKROLON® massief AR

Afbeelding Makrolon AR

MAKROLON® AR-platen zijn krasbestendige polycarbo-naatplaten met een verbeterde uv-bestendigheid. Ideaal als veiligheidsbeglazing in ziekenhuizen, gevangenissen en psychiatrische instellingen. kijkramen en machinebeveiligingen.

MAKROLON® massief NR

Afbeelding Makrolon NR

MAKROLON® NR platen zijn transparante platen met een matte afwerking en een verbeterde uv-bestendigheid op één kant. 

MAKROLON® meerwandig

Afbeelding Makrolon meerwandig

MAKROLON® meerwandig, de verschillende types worden verder uitgebreid toegelicht in de rubriek bouw.

Heeft u vragen over de massieve MAKROLON® kunststofplaten

naar boven