Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Design folies
Design folies

Decor folies WINDOW DESIGN - Solarscreen

Met de zelfklevende designfolies van SOLAR SCREEN® kunt u meer privacy in uw omgeving creëren zonder de lichtinval in te perken.

U kunt uw ramen er een persoonlijke touch mee geven, of de toegang tot een bepaalde ruimte eruit laten springen. Mocht het glas door een ongeluk breken, dan bieden de folies extra bescherming doordat de glasscherven op hun plaats worden gehouden.

Tot slot is er geen speciaal onderhoud nodig en wordt ultraviolette straling er voor 95% door geabsorbeerd. Deze straling is de voornaamste oorzaak van verkleuring van meubels.

Opaak Zwart

afbeelding Decorfolie opaak zwart

De opaak zwarte folie biedt totale privacy, van binnen en van buiten. De folie laat vrijwel geen licht door en is daarmee een effectieve oplossing voor privacybescherming, ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld een magazijnvoorraad of een opbergruimte.

Opaak wit

Afbeelding Decorfolie opaak wit

De Opaak witte folie biedt totale privacy, van binnen en van buiten. De folie laat vrijwel geen licht door en is daarmee een effectieve oplossing voor privacybescherming, ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld een magazijnvoorraad of een opbergruimte.

Kleuren transparant

Afbeelding Decorfolie kleuren transparant

Met de transparente decorfolies kunt u doorzichtig glas een gekleurde tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Voor meer informatie over de decorfolies kleuren transparant, contacteer ons.

Kleuren transparant mat

Met de decorfolies transparant mat wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. Er is toch een maximale natuurlijke lichtinval waardoor er een subtiel omgevingslicht ontstaat.

Voor meer informatie over de kleuren transparant mat, contacteer ons.

Dichroïde "kameleon"

afbeelding Decorfolie

Met een dichroisch "kameleon-effect", verandert de decorfolie AURORA van tint en kleur al naar gelang de zichthoek. Door optimaal gebruik te maken van het daglicht brengt de AURORA uw ramen en glaspartijen tot leven.

Zandstraal motieven

Afbeelding decorfolie zandstraalmotieven

De decorfolies met zandstraal motief geven uw ramen en scheidingswanden een eigen uitstraling.  Er is een ruime keuze aan motieven, contacteer ons voor meer informatie.

Clear print 3C

De CLEAR print 3C folie is een doorzichtige printfolie en kan bedrukt worden met een UV-printer.

Clear print 4C

De CLEAR print 4C folie is een doorzichtige printfolie en kan bedrukt worden met een UV-printer.

Enkele voorbeelden

Decorfolies WINDOW design

Afbeelding Design folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies
Afbeelding Design Folies

Heeft u vragen over decorfolies WINDOW design?

naar boven