Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

ALWO Vario profiel

Profielsystemen en toebehoren voor uw veranda

Voor de verdere afwerking van uw veranda vindt u bij ons ook de nodige profielsystemen: vario-profielen, thermo-profielen.

Onze verandaprofielen zijn geschikt voor de deskundige montage van verandaplaten, vlakke platen en isolatieglas op metalen en houten onderconstructies.

Niet-thermische ALWO®-Varioprofielen

Profielen voor de montage van verandaplaten van 8 tot 16 mm op metalen en houten onderconstructies. Deze profielen bestaan uit een Alu-basisprofiel en een kunststofbovenprofiel.De toebehoren zijn uit voorraad leverbaar en zorgen voor een snelle en probleemloze montage van uw veranda (bevestigingsschroeven, muuraansluitprofielen, afsluithoekjes, dwarsbalkafdichtingen en afsluit-profielen).

Thermische ALWO®-Thermoprofielen

Dit zijn thermisch onderbroken profielsystemen met toebehoren voor de montage van vlakke platen, verandaplaten en isolatieglas (6 tot 34 mm) op metalen en houten onderconstructies.
Het systeem bestaat uit slechts 1 Alu-basisprofiel met verschillende kuntstofverhoogstukken en EPDM-dichtingsrubbers.

Vragen over de profielen voor verandaplaten?

naar boven