Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Car Wrapping

Car Wrapping - Intermediate - Conformable Films

Imagin JT 5500-serie zijn speciaal ontworpen voor de lange termijn toepassingen op platte, gebogen, geklonken oppervlakken .... en zorgt voor de gehele of gedeeltelijke bedekking van het voertuig, scheepsrompen, ...

De uitstekende MACtac® cohesie lijm zorgt voor een optimale dimensionele stabiliteit en een uitstekende weerstand van de printfolie gedurende een bepaalde periode.

De printfolie JT 5529 PM heeft een beschermende Mercury (PM) coating voor een optimale bedrukbaarheid met eco-solvent inkten.

De JT 5529 B-Free-versies zijn uitgerust met een micro-gestructureerde lijmtechnologie die is ontwikkeld door de firma Mactac® die een onberispelijke plaarsing en een perfecte pasvorm voor uw visuele op 3D-oppervlakken mogelijk maakt. De micro-kanaalstructuur in de lijm is zo fijn dat het onzichtbaar is en voor een perfect glad oppervlak zorgt .

JT 5529 P

JT 5529 P - Highly conformable wit glanzende folie met grijze lijmlaag

JT 5529 PM

JT 5529 PM - Highly conformable wit glanzende folie met grijze lijmlaag (Coated Paper)

JT 5529 B-Free

JT 5529 B-Free - Highly conformable wit glanzende folie met grijze lijmlaag

JT 5599 P

JT 5599 P - Highly conformable helder glanzende folie met heldere lijmlaag

Heeft u vragen over de printfolies Car Wrapping Intermediate?

naar boven