You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

abiplex banner

ABIPLEX®

ABIPLEX® is een veelzijdig en innoverend kartonmateriaal op basis van cellulosegrondstoffen en is ontworpen voor toepassingen op het gebied van reclame en visuele communicatie. Het is ideaal voor het maken van complexe structuren en een perfect alternatief voor hout, ijzer of kunststof: ABIPLEX® is zuiniger, milieuvriendelijker en verantwoordelijker voor het milieu.

Dankzij zijn veelzijdigheid en lage gewicht is ABIPLEX® de beste optie voor de vervaardiging van alle soorten POS-materiaal: displays, reclameaffiches, reclametotems, decoratiemateriaal voor etalages en evenementen, toonbanken, rekken, tafels, stoelen en meubilair in het algemeen.

Beschikbaarheden

Dikte9,22 mm of 13,50 mm
Formaat2400x1630 mm
KleurWit of kraft
BrandklasseMet of zonder M1 brandklasse (dit laatste enkel bij wit)

Voordelen van ABIPLEX®

  • Uitstekend gedrag voor de verankering van inkt met directe afdrukken op de drager.

  • Zuivere sneden op de digitale snijtafel, met weinig of geen resten op de snijtafelbekleding. De sneden zijn recht en, net als de gevouwen sneden, perfect gedefinieerd.

  • Het maakt sneden in "V" mogelijk om hoeken van 45 graden te vormen, evenals dubbele en meervoudige vouwen om perfecte ruggen te vormen, voor fronten van planken en zijkanten.

  • Het is mogelijk om volledige en gedeeltelijke sneden te maken op verschillende dieptes, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan de tand en groef van delen en pijlpunten, voor een betere structurele pasvorm en weerstand tegen het gewicht.

  • Het ledigen van het overtollige materiaal gebeurt op een eenvoudige en nette manier.

  • Voor de assemblage kunnen accessoires worden gebruikt, hoewel de grootste verdienste ligt in het gemak om zelfassemblerende structuren te maken en ze plat naar het verkooppunt te sturen, met de daaruit voortvloeiende logistieke besparingen.

Toepassingen

Abiplex_Display_agua
Abiplex_Toonbank_wit_fantasynails
Abiplex_KRaft_tafeltje
Display_Abiplex_wijn
Toonbank_Abiplex_bootje
Display_Abiplex_koe_sapjes
Abiplex_Display_eco
Abiplex_display_chocolade_supermarkt

Vraag hier uw gratis staal aan

Vul uw gegevens in en wij bezorgen u uw staal zo spoedig mogelijk : 1 / 1
: / 1