Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

industriële leidingsystemen
industriële leidingsystemen
industriële leidingsystemen

Industriële leidingsystemen

thyssenkrupp Plastics Belgium levert diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen. Onze meet & regelsystemen maken het mogelijk om uw processen te bewaken en indien nodig aan te sturen.

Hieronder een overzicht van de industriële leidingsystemen in ons gamma:

De materiaal keuze van de toegepaste kunststof is afhankelijk van de chemische belasting, brandveiligheid (PVC is soms minder wenselijk i.v.m. extreme rook/gas ontwikkeling), binnen of buiten opstelling, temperatuur en volume bereik en uiteraard de voorkeur van de opdrachtgever.

Graag denken wij met u mee en brengen een advies uit welk type kunststof afzuiging afzuigkanaal voor u het meest gunstig is. Graag ontvangen wij bij uw aanvraag een schets of tekening met foto's van de afzuiging en een overzicht van de chemische en thermische belasting.

naar boven