Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

LYXBOARD

DISPA® - KROMA®

DISPA® is de ideale plaat voor korte termijn commerciële promoties. 100% papier - 100% recycleerbaar. Ultra wit oppervlak, gelamineerde struktuur samengesteld uit reliëfpapier. 

KROMA® karton is zeer fijn, wit aan beide zijden en de kern is licht gekleurd. Het is licht en zeer stijf tegelijkertijd. Het basismateriaal pulphout zorgt voor scherpe verzagingen. De kwaliteit van KROMA® karton is ideaal voor zeefdruk, digitaal printen, billboards, reclamepanelen,  reclameborden in winkels,  kalenders, boekbanden enz. 

KROMA®

Afbeelding KROMA

KROMA® karton is zeer fijn, wit aan beide zijden en de kern is licht gekleurd.

Het is licht en zeer stijf tegelijkertijd. Het basismateriaal pulphout zorgt voor scherpe verzagingen.

De kwaliteit van KROMA® karton is ideaal voor zeefdruk, digitaal printen, billboards, reclamepanelen,  reclameborden in winkels,  kalenders, boekbanden enz. Naast zijn uitstekende dukkwaliteiten heeft het materiaal ook goede verwerkingseigenschappen.

Verschillende formaten in voorraad, speciale maten op aanvraag.   Volgende diktes zijn op bestelling beschikbaar:  1,0-3,8 mm.

Voordelen KROMA®

  • Plaat met een kern van houtpulp en  bedekt met twee coatings
  • Geschikt voor zeefdruk, digitaal drukwerk, reclameborden en verpakking
  • Optimaal vlak en een goede stabiliteit
  • Flexibele productie en korte deadlineso
  • Zuurvrij
  • PEFC gecertificeerd

 

Brochure KROMA®

Brochure stockage richtlijnen KROMA® 

 

 

Heeft u vragen over DISPA® of KROMA® ?

naar boven