Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

thyssenkrupp logo
thyssenkrupp vlaggen
thyssenkrupp vrachtwagen

Mission Statement

Het Mission Statement verwoordt welke onderneming we willen zijn voor onze klanten, onze partners en onze medewerkers.

Wij zijn thyssenkrupp - een technologieconcern met grote materiaalcompetentie

Competentie en diversiteit, globale netwerken en traditie vormen de basis van onze wereldwijde, toonaangevende marktpositie. Wij genenereren meerwaarde voor onze klanten, werknemers en aandeelhouders.

Wij werken samen met onze klanten aan de uitdagingen van de toekomst

De klant staat bij ons centraal. Wij ontwikkelen innovatieve producten en services voor een duurzame infrastructuur en efficiënte omgang met middelen.

We leggen de lat steeds hoger op het hoogste niveau

Wij handelen als ondernemers, met vertrouwen, moed en prestatiegericht. Het engagement en de capaciteiten van elke medewerker vormen hiertoe de basis. De ontwikkeling van onze medewerkers is bijzonder belangrijk. Gezondheid en veiligheid op de werkplek hebben de hoogste prioriteit.

Wij delen gemeenschappelijke waarden

Wij handelen in het belang van het hele concern. Openheid en wederzijds respect zijn typisch voor onze medewerkers. Wij bouwen op sterke waarden: betrouwbaarheid en eerlijkheid, geloofwaardigheid en integriteit. Compliance is voor ons vanzelfsprekend. Wij handelen op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

naar boven