Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

thyssenkrupp

Maatregelen Coronavirus - Wij blijven bereikbaar voor u

Iedereen kan een bijdrage leveren in de strijd tegen het coronavirus. Enerzijds om de verspreiding van het virus te vertragen en anderzijds om de kwetsbare personen in ons land te beschermen.

Daarom vragen wij uw aandacht voor de voorzorgsmaatregelen die thyssenkrupp Plastics Belgium treft m.b.t. het Coronavirus.

 

Hieronder de links naar de betreffende maatregelen en de tips van FOD Volksgezondheid.

 

WIJ BLIJVEN BEREIKBAAR VOOR U

Om onze service naar u toe zo optimaal mogelijk te houden, hebben wij de volgende tijdelijke aanpassingen ingevoerd:

  • Voor alle bestellingen van transparante kunststofplaten, verlenen wij voorrang aan orders voor beschermingsproducten i.v.m. Coronavirus COVID-19.
  • Aangepaste personeelsbezetting op kantoor en in het magazijn. Dit betekent dat bestellingen tot 12u00 de volgende dag worden geleverd. Bestellingen na 12u00 kunnen wij niet garanderen.
  • Gelieve er ook rekening mee te houden dat uitzonderlijk grote zaagopdrachten door een geringere bezetting meer tijd nodig hebben.
  • Afhalingen zijn nog steeds mogelijk onder de geldende regelingen. Wij verzoeken u wel vooraf overleg te plegen, zodat dit op een juiste manier afgestemd kan worden.
  • Naast een beperkte bezetting op kantoor, werkt onze afdeling Verkoop ook van thuis uit.

 

Wij hopen dat u, uw collega's en naasten, net als wij met deze maatregelen en aangepast werkschema aan een gezonde toekomst kunnen werken

Heeft u nog vragen met betrekking tot dit bericht, dan kan u steeds met ons contact opnemen.

naar boven