Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Veralite

aPET - PETg

aPET - PETg platen zijn transparante kunstofplaten van hoge kwaliteit,met unieke kenmerken: zeer slagvast, zeer transparent, chemisch resistent, goede brandweerstand,veilig mbt onverpakte voedingsmiddelen,eenvoudig te verwerken en te vacuümvormen. Ze worden dan ook vaak gebruikt als veiligheidsbeglazing (machines,heftrucks,...), posterbedekking, kiosken, displays, lichtreclame (signs), productverdelers in shops, bushokjes enz.

a-PET

Afbeelding a-PET

aPET is een transparante plaat geëxtrudeerd uit polyester (APET), koud en warm plooibaar en bedrukbaar met aanbevolen inkten. Veralite® 100 AR (Anti-Reflex): voorkomt reflectie van het zonlicht en is krasvaster, dus ideaal voor reclame.

PETg

Afbeelding PETg

PETg is een hoogtransparante plaat geëxtrudeerd uit copolyester (PETG). Ideaal voor medische toepassingen, dit materiaal is steriliseerbaar en eenvoudig te vacuümvormen.

Heeft u vragen over aPET - PETg platen? 

naar boven