Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

PROBUILD

PROBUILD - de vakbeurs voor de professionals op Batibouw

Batibouw richt zich steeds meer op de particulier. Na het verdwijnen van de 'dagen voor de professionals' (donderdag/vrijdag) werd een nieuw 1-daags evenement in het leven geroepen om de professional te verwelkomen in een aparte ruimte. Tijdens deze PROBUILD beurs kan u ook kennismaken met de nieuwigheden van onze partner TRESPA.

PROBUILD is de vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals in de ruwbouw-, dakbedekking- en raamprofielensector die plaatsvindt tijdens en naast BATIBOUW op woensdag 04/03/2020.

Het is "the place to be" om uw nieuwigheden op een snelle, voordelige en zeer efficiënte manier voor te stellen aan de vaklui uit uw sector. De vakbeurs is gratis toegankelijk voor professionals uit de ruwbouw-, dakbedekking- en raamprofielensector op uitnodiging en na een online preregistratie. De gratis catering en lounge ruimte in het centrum van het paleis zorgen voor de ideale omgeving om te netwerken met uw klanten, collega's, nieuwe contacten en concullega's.

Locatie : Paleis 1 van Brussels Expo, Belgïëplein 1, 1020 Brussel . Van 12u00 tot 20u30

U kan op deze PROBUILD beurs ook kennismaken met de nieuwigheden van onze partner TRESPA®

naar boven